Hjem >> Hvordanfunker

Hva er godkjentrenhold.no?

 

Godkjentrenhold.no er en gratis tjeneste der du kan registrere oppdrag og motta seriøse tilbud fra kun godkjente renholdsbedrifter. Denne tjenesten er landsdekkende og har som mål å sikre deg et trygg avtale med seriøse renholdsbedrifter.

 

Hvordan registrerer jeg et oppdrag?

 

Registreringen begynner ved å fylle ut informasjon om oppdraget på forsiden. Legg deretter inn en beskrivelse av oppdraget, bilder og annen relevant informasjon. Ta kontakt med kundeservice hvis du trenger hjelp.

 

Etter at registreringen er gjennomført vil det blir foretatt en sikkerhetskontroll før oppdraget blir aktivert og sendt til aktuelle renholdsbedrifter.

 

Alla godkjente renholdsbedrifter som ønsker å utføre oppdraget må kontakte deg via godkjentrenhold.no før din kontaktinformasjon blir utlevert. Du vil motta fortløpende e-poster fra oss når du blir kontaktet av renholdsbedrifter via godkjentrenhold.no.

 

Vi anbefaler å gjennomføre en befaring med potensielle leverandører før et tilbud legges frem.

 

Er jeg forpliktet å velge en leverandør fra godkjentrenhold.no?

 

Du velger fritt hvilken leverandør du vil inngå avtale med. Husk at vi jobber kun med godkjente renholdsbedrifter og dette i seg selv er en trygghetsgaranti på de tilbudene du mottar.

 

Hvordan sikrer godkjentrenhold.no kvaliteten på sine renholdsbedrifter?

 

Vi følger nøye med på arbeidstilsynet sitt register over godkjente renholdsbedrifter. Blir renholdsbedrifter fratatt godkjennelsen deaktiveres automatisk bedriftens profil fra anbudstjenesten.

 

Bedriftene evalueres fra tidligere oppdrag utført gjennom godkjentrenhold.no - for å levere et mer objektivt bilde.

 

Alle renholdsbedriftene som er registrert på godkjentrenhold.no har egen profilside. Der kan du lese om omtaler, sertifiseringer og se referansebilder.

 

Hvilket ansvar har godkjentrenhold.no ved en eventuell tvist?

 

Godkjentrenhold.no er ikke ansvarlig dersom det oppstår tvist mellom deg og en renholdsbedrift du har funnet gjennom oss. Det er viktig å tegne kontrakt med renholdsbedriften før arbeidet starter. Du må også sjekke evalueringer og referanser før du velger leverandør.

 

Hvordan kan jeg fjerne, endre eller forlenge oppdraget?
 

På din profilside har du mulighet til å deaktivere eller fjerne oppdraget. Det anbefales å sette oppdraget inaktivt når du har valgt leverandør. Slik unngår du mange unødige e-poster.

 

Er denne tjeneste gratis?
 

Ja det er gratis for forbruker/oppdragsgivere. Kun godkjente renholdsbedrifter betaler for å være tilknyttet anbudstjenesten.