Hvorfor velge oss?

Godkjentrenhold.no tilbyr en enklere hverdag for renholdsbedrifter, deres ansatte og potensielle kunder.

Alle våre renholdsbedrifter som abbonerer hos oss konkurrerer under samme vilkår i henhold til arbeidstilsynet sine forskrifter for salg og kjøp av renholdstjenester.

Godkjentrenhold.no ønsker å tilby sine brukere et samlet verktøy for å øke synlighet på internett og få tilgang til relevant bransje informasjon. Vil skal bidra til ryddigere anbudsprosseser og effektivisere salgsaktivitetene.

 

 

Våre fordeler?

Vi har som mål å nå ut til alle godkjente renholdsbedrifter som ikke har en inhouse infrastrukture for å følge opp det adminstrative arbeidet som hører typisk sammed med levering av renholdstjenester. Kundene vil kunne gi tilbud på renholdstjenester i anbudshenvendelser fra potensielle anbudsgiver.

Anbudstjeneste

Godkjentrenhold.no er en gratis tjeneste hvor du kan registrere oppdrag og kun motta tilbud fra seriøse og godkjente renholdsbedrifter. Denne landsdekkende tjenesten har som mål å sikre deg en trygg avtale med en seriøs renholdsbedrift.

Renholdsbedrift

Vil din bedrift være med å konkurrere om oppdrag med andre seriøse renholdsbedrifter som ikke "dumper prisene" benytter "ufaglært arbeidskraft" eller på annen måte opptrer uetisk? Registrer Deres renholdsbedrift på Godkjentrenhold.no

Partner/Fagpanel

Godkjentrenhold.no er det største fagpanel av eksperter, produkt- og tjenesteleverandører for bedrifter som jobber mot renholdsbansjen. Hos oss finner du kun godkjente renholdsbedrifter som har behov for dine produkter og tjenester.